WIE zijn wij? WIE ben jij?

Ik ben Melissa, gepassioneerd door self love en gezonde gewoontes. Ik ben hier om je te helpen en antwoord te geven op al je vragen met betrekking tot een gezonde levensstijl en zelfliefde. Met mijn uitgebreide kennis en inzichten, gebaseerd op de nieuwste informatie en trends, sta ik klaar om jou te begeleiden op je reis naar welzijn en zelfacceptatie. Of je nu advies nodig hebt over voeding, lichaamsbeweging, mindfulness of positieve affirmaties, ik ben er om je te ondersteunen bij elke stap.

Samen kunnen we een leven creëren waarin we van onszelf houden, ons lichaam koesteren en onze gezondheid verbeteren. Ik kijk ernaar uit om deze reis met je te maken en je te voorzien van waardevolle informatie en inspiratie om jouw beste en meest stralende zelf te worden. Laten we samen streven naar een gezonde levensstijl vol liefde en vreugde!

handtekening melissa

Wie zijn wij?

Een gezonde levensstijl betekent niet dat je geen sexy stiletto’s meer mag dragen, (we zeggen zelfs niet dat je leer moet verbieden), een hip oogschaduw palette niet meer mag  gebruiken, (we geven wel onze voorkeur aan vegan producten, maar we nemen het je zeker niet kwalijk als je niet klaar bent om je favoriete Chanel weg te gooien), of een sappige hamburger mag benutten.

Bij Revive, geloven we erin dat het leven niet enkel zwart of wit is, niet van het ene uiterste naar het andere, dus waarom heeft een gezonde levensstijl bij sommigen een bepaald label? “Het is alles of niets” aanpak is zo achterhaald. De basis van een gezonde levensstijl begint bij modernisatie. Gezond leven is een mindset, en Revive analyseert hoe de moderne vrouw dit kan behalen.

We zijn hier niet om te preken of om te beoordelen, we zijn hier om te ontdekken en verschillende topics bespreekbaar te maken. “Teamwork makes the dream work”

5

Wie ben jij?

6

Je bent mooi. Je bent sterk. Je bent slim. Je bent oprecht. Je bent behulpzaam. Je bent liefdevol. Je bent geweldig!

We got your back, en we zijn hier om je te voorzien van alle leuke dingen die je hart (en lichaam) verlangen. Van vegan beauty alternatieven tot tips voor werkende mensen, gezonde recepten, (zondigen mag uiteraard eens, live a little), tot interieur ideeën voor ieder budget, Melissa’s favoriete home work outs tot stijladvies voor een leuke date night, girls night en alle gelegenheden die je u kan inbeelden met familie en vrienden. You want it all, en wij geven je een platform waar je alles kan terugvinden, zonder enige verplichtingen of preken. (Je hebt al ouders, een partner, kind(eren), broer(s)/zus(sen) – we begrijpen het).

Denk aan ons als een hele goede vriend, maar minder bekritiserend.