DE VELE GEZONDHEIDSVOORDELEN van een Volledige Lichaamsmassage

melissa massage tafel

Het is meer dan een luxe behandeling.

Wanneer de meeste mensen aan een massage denken, associëren ze dit met een manier om stress te verlichten, pijn te verminderen en het lichaam te ontspannen. Een massage kan u echter ook helpen uw natuurlijke schoonheid te herstellen met antiverouderingsvoordelen, terwijl het geluk toeneemt en uw libido wordt gestimuleerd. Een massage krijgen zou deel moeten uitmaken van uw normale zelfzorgroutine, naast sporten en het laten doen van uw nagels. Het is een van de beste manieren om zelfliefde te beoefenen en jezelf van binnenuit, van top tot teen, snel te resetten.

Het krijgen van een massage vermindert de lymfatische opbouw en verhoogt de zuurstof met een levendige bloedtoevoer naar uw huidcellen. Specifieke technieken die de lymfestroom versnellen, kunnen de bloedsomloop helpen verbeteren, ontstekingen verminderen, de ontgifting van uw cellen bevorderen en de huidtextuur verbeteren. Al het kneden en masseren verwijdert zachtjes de bovenste laag dode huidcellen. Uw huid exfolieert op natuurlijke wijze door de massage en het helpt de olieklieren te stimuleren om de olieproductie in evenwicht te brengen. Dit resulteert in een verbetering van de huidconditie en huidregeneratie, waardoor u op natuurlijke wijze een gezonde, jeugdige glans krijgt.

Laat uw massagetherapeut uw gezicht en hoofd niet vergeten voor extra voordelen. Gezichtsmassage verhoogt de productie van collageen en elastine, de natuurlijke opvullende stoffen, wat een stevigere en gezondere teint betekent. Het stimuleren van collageen en elastine is een belangrijke manier om de huid er jonger uit te laten zien. Er zijn veel massagetechnieken die kunnen helpen de spieren van het gezicht te vormen en te versterken en de huidtint te verbeteren. Het gezicht heeft veel drukpunten en een gezichtsmassage voelt niet alleen goed aan, maar zorgt er ook voor dat u er veel frisser en wakkerder uitziet.

De schoonheidsvoordelen van een massage reiken verder dan de huid. Een hoofdhuidmassage stimuleert de hoofdhuid zachtjes om de doorbloeding te verhogen. Dit kan de haargroei bevorderen en voelt tegelijkertijd ongelooflijk aan. Een hoofdhuidmassage is ook geweldig voor hoofdpijn bij het richten op de drukpunten.

Een massage is ook een geweldige manier om in contact te blijven met ons lichaam. Na een massage ervaren de meeste mensen hernieuwde energie, verbetering van trainingen en herstel, en vermindering van vermoeidheid. Een massage bevordert dat ons hele endocriene systeem en spijsverteringsstelsel beter kan rusten en werken. Het kan ook helpen het slaappatroon te verbeteren, slapeloosheid als gevolg van stress te verminderen en de stemming te verbeteren. Een uur diepe ontspanning met een massage staat gelijk aan vier uur slaap. We hebben allemaal zulke drukke schema’s en levens en kunnen wel een extra schoonheidsslaapje gebruiken.

Een massage kan het geluk bevorderen en helpen het libido te verhogen. Het is bewezen dat de ontspanning van een goede massage de angst verlicht en tegelijkertijd de dopamine – en serotonineniveaus verhoogt. Deze hormonen kunnen ons op natuurlijke wijze helpen ons gelukkig te voelen en helpen bij stress en depressie. Er wordt aangenomen dat stress de meest voorkomende en
waarschijnlijke oorzaak is van een laag libido. Regelmatige massages kunnen het stressniveau verminderen, zoals gemeten aan de hand van een verlaagd cortisolniveau, hoe meer testosteron er in het lichaam wordt aangemaakt. Waarom zou u niet profiteren van alle voordelen van een massage door een gelukkiger leven en een beter libido aan de lijst toe te voegen?

Omdat zovelen van ons een hectisch leven leiden en op zoek zijn naar de fontein van de jeugd, is het belangrijk om even de tijd te nemen en van binnenuit verbonden te blijven met wie we zijn. Als we ons lichaam verzorgen en voeden en van onszelf houden, kunnen we ons beste leven leiden. Een massage kan een algemeen voordeel bieden voor iemands gevoel van eigenwaarde en welzijn, en een magische
manier om geaard te blijven tijdens onze levensreis. De voordelen van een jonger gevoel en een jonger uiterlijk zullen zichtbaar worden in onze glans – dat is de echte sleutel tot het uitstralen van schoonheid!

De inhoud beschreven in dit artikel dient louter voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies of consultatie, inclusief professioneel medisch advies of medische consultatie; Revive houdt zich niet bezig met het verstrekken of verlenen van medisch advies of medische diensten. Revive zet de behandeling beschreven in het artikel in de schijnwerpers, maar is geen verplichting om deze op te volgen. U begrijpt en stemt ermee in dat Revive niet aansprakelijk kan gesteld worden voor enige claim, verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud of informatie beschreven in het artikel.

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch