"Een lekker zoet tussendoortje."
Deze lekkere en zoete traktatie is perfect voor een heerlijk tussendoortje. Melissa gaat haar recept voor een glutenvrij bananenbrood met chocolade stukjes delen. Serveer het vers als ontbijt of als tussendoortje in de middag (en/of) ’s avonds wanneer je gezellig naar je favoriete serie/film zit te kijken. Hoe dan ook, het zal je huis heerlijk laten ruiken en je verlangen naar suiker op een seizoensgebonden manier bevredigen.
Ontdek hieronder hoe je Melissa’s glutenvrije bananenbrood thuis maakt.
Glutenvrij bananenbrood met chocolade stukjes
TYPE RECEPT: Snack
DIEET INFO: Glutenvrij – zuivelvrij
INGREDIËNTEN: 1 brood
VOORBEREIDING: 5 min. KOOKTIJD: 50-60 min. KLAAR IN: 55-65 min.
Toon ons je recreatie (of eigen versie) van dit heerlijk recept en gebruik de hashtag #reviverecipes om kans te maken op een featuring op onze socials.