Inhoud bewerken
OVER MEZELF
Melissa V.H.

“Ik ben Melissa, oprichter van Revive en gepassioneerd door self-love en een gezonde levensstijl. Mijn missie is om jou te inspireren en te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar welzijn. Met Revive deel ik alles wat ik geleerd heb over het creëren van balans, het versterken van je mindset en het omarmen van je ware zelf. Samen bouwen we aan een leven vol liefde, vreugde en positiviteit.”

NIEUWSBRIEF

Nieuws en updates meteen in je mailbox.

ONZE GALLERIJ

Hoe Je Een KETO-VRIENDELIJK GEVULDE KABOCHA POMPOEN Maakt

stuffed kaboucha

"Maaltijd laag in calorieën."

Een smaakvol wintergerecht dat ook nog eens lekker en gezond is? Winterpompoenen zoals butternut, kabocha en eikelpompoen zijn deze winter de
sterren in uw keuken. Onze founder heeft geëxperimenteerd en geeft nu haar goedgekeurde caloriearme recept aan jullie door.

Eikelpompoen is een ideale koolhydraatarme groente. Hij is zowel zoet als hartig, een heerlijke vervanging voor zoete aardappelpuree. Vul de pompoen met bloemkoolrijst en beleg met je favoriete groenten voor een nog meer koolhydraatarme maaltijd. Kabocha en eikelpompoenen lijken het meest op zoete aardappelen. Als het om koolhydraatarme groenten gaat, zijn gevulde kabocha en eikelpompoenen de bestie
opties, met maar een vetgehalte van 11 en 15 gram. Je kan beide pompoenen mixen in je gerecht.

Hieronder vindt u stapsgewijs de instructies voor deze seizoensmaaltijd.

Gevulde Kabocha

TYPE RECEPT: Lunch of Diner
DIEET INFO: Vegan/Keto/Glutenvrij/Notenvrij
INGREDIËNTEN: 2 personen

VOORBEREIDING: 5 min. KOOKTIJD: 40 min. KLAAR IN: 45 min.

INGREDIËNTENBEREIDINGSWIJZE:
EIKELPOMPOEN OF KABOCHA:

1. Spoel de pompoen goed onder lauw
water en snijd hem doormidden, vanaf
de stengel tot aan de basis. Schep de
zaden eruit.

2. Besprenkel met een olie naar keuze en
leg ze met de binnenkant naar boven op
een bakplaat. Bak op 200° gedurende
40-50 minuten.
1. Voeg de olie, zout, peper, kurkuma,
gehakte knoflook en ui samen toe in
een pan. Stoof op middelhoog vuur
gedurende vijf minuten.


2. Voeg de overige groenten toe in de pan
en stoof verder voor ongeveer 7-9
minuten.

3. Kook ondertussen de rijst en de linzen.

4. Voeg de rijst, linzen en pompoenpitten
toe aan de groentemix en roer deze
regelmatig om.

5. Als de pompoen volledig gaar is, haal je
hem uit de oven en vul je hem met het
groentemengsel.
LINZEN/QUINOA VEGGIE MIX:Smakelijk!
1-2 eetlepels olie naar keuze
Roze Himalayazout
Zwarte peper
Kurkuma
4 teentjes knoflook
½ kopje ui
1 kopje paarse kool
1 kopje broccoliroosjes
1 kopje wortelen
Quinoa/bruine rijst
Gemengde linzen (bruin/rood/groen)
1/3 kopje gekiemde pompoenpitten

Toon ons je recreatie (of eigen versie) van dit heerlijk recept en tag onze pagina samen met de hashtag #reviverecipes om kans te maken op een featuring op onze socials.

Leuk weetje: Onze founder Melissa Van Hoogten is afgestudeerd in de richting Office Management. Deze richting heeft haar de knepen van het vak geleerd om een bedrijf volledig zelfstandig te kunnen runnen. Met die ingesteldheid pikt ze snel de nieuwste gezondheidstrends op om aan jullie te kunnen doorgeven. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met het ontwikkelen van heerlijke recepten en gaat ze graag op restaurant om nieuwe delicatessen te ontdekken. Meer recepten kan u terugvinden op onze blogpagina.

Facebook
X
WhatsApp
Threads
Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER MEZELF
Melissa V.H.

“Ik ben Melissa, oprichter van Revive en gepassioneerd door self-love en een gezonde levensstijl. Mijn missie is om jou te inspireren en te begeleiden op jouw persoonlijke reis naar welzijn. Met Revive deel ik alles wat ik geleerd heb over het creëren van balans, het versterken van je mindset en het omarmen van je ware zelf. Samen bouwen we aan een leven vol liefde, vreugde en positiviteit.”

NIEUWSBRIEF

Nieuws en updates meteen in je mailbox.

ONZE GALLERIJ
nl_NL_formalDutch