3 Yogabewegingen om je Immuniteit te Verbeteren

"Een feel-good gewoonte die je dagelijks kunt doen."

Nu meer dan ooit is het belangrijk om je immuunsysteem te beschermen en te versterken. Van het verhogen van uw dagelijkse inname van vitamines en supplementen tot het goed voeden van uw lichaam met gezond voedsel, en het opnemen van eenvoudige gewoonten in uw dagelijkse routine kan helpen om uw immuniteit te verbeteren.

Om je wellnessplan te bevorderen en je immuunsysteem actief uit te breiden, delen we in samenwerking met de oprichtster van Go Fit With Laura, Laura Oliveira Granja, drie yogabewegingen om toe te voegen aan je ochtend – of avondritueel.

De beste manier om te voorkomen dat je ziek wordt, is door je immuunsysteem te verhogen. Leven in eenzaamheid en angst verslechtert onze immuniteit. Eet veel bladgroenten, lach met je dierbaren en doe deze drie yogabewegingen dagelijks voor een immuunboost, of zoals Laura meedeelt in haar stories: “Healthy choices don’t need to be complicated.”

Leer de stapsgewijze instructies voor het uitvoeren van elke ontspannende en loslatende oefening van onze fitnessgoeroe hieronder, met eerst een bijhorend filmpje met stretchoefeningen voor je aan de yogaroutine begint:

1ste oefening:

Ga comfortabel zitten en breng één hand naar je hart, en breng je andere hand in de vorm alsof je aan het walsen bent. Begin je adem uit te pompen, ook wel vuurademhaling genoemd – korte, scherpe uitademingen door de neus. Maak je geen zorgen over de inademing; dit gebeurt onbewust. Terwijl je je adem pompt, wissel je van hand en tik je op je borst, hier activeer je de thymusklier. Dit zal uw immuunrespons stimuleren. Doe deze oefening 1-2 minuten.

2de oefening:

Breng je linkerarm zo ver mogelijk over en rond je rechterarm in een adelaarsvorm. Draai je kin en laat hem rusten op je linkerschouder. Til je ellebogen hoog op en slik een paar keer terwijl je diep ademhaalt. Dit zal de schildklier aan de basis van je nek spoelen. Herhaal deze oefening, maar nu over de rechterschouder.

3de oefening:

Ga op je knieën zitten en strek je armen zover mogelijk voor je uit tot je bovenlichaam de mat raakt. Plaats je beide armen nu langs je lichaam achteruit zodat je in een houding van een kind ligt. Adem 1-2 minuten diep in het achterlichaam.

Voor meer info en oefeningen kan je altijd op Laura haar Instagram pagina terecht.

De inhoud beschreven in dit artikel dient louter voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies of consultatie, inclusief professioneel medisch advies of medische consultatie; Revive houdt zich niet bezig met het verstrekken of verlenen van medisch advies of medische diensten. Onze founder werkt samen om oefeningen te delen, maar is geen verplichting om deze oefeningen uit te voeren. U begrijpt en stemt ermee in dat Revive niet aansprakelijk kan gesteld worden voor enige claim, verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud of informatie beschreven in het artikel.

Share this post

More to explore

Home & Entertaining

TAYLOR SWIFT – FOLKLORE ERA

Zowel Taylor als Miley Cyrus werden beroemd aan het begin van de jaren 2000. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze vrienden werden. Taylor heeft zelfs een rol in

nl_NL_formalDutch