BIOLOGISCHE WIJNEN Die Je Moet PROBEREN

Hello Jaccuzi.

 

Biologische wijnen zijn beter voor je lichaam en het milieu. Halve waarheid: Biologische wijnen bezorgen je geen kater. Geen zorgen, we leggen het je uit. De belangrijkste oorzaak van een door wijn veroorzaakte kater is zwaveldioxide, een conserveermiddel dat verwerkt wordt in wijn om bacteriën te beperken. Volgens verschillende biologische wijnboeren bevat traditionele wijn tot 350 ppm toegevoegde sulfieten, terwijl wijn om als “biologisch” te worden geëtiketteerd, minder dan 10 ppm natuurlijk voorkomende sulfieten moet bevatten. Dus, zou je kunnen stellen dat het drinken van biologische wijn minder leidt tot een kater? We willen dit stellig geloven, zolang je drinkt met mate.

Als u kiest voor een vino gemaakt op een biologische boerderij, vermijdt u in ieder geval niet-natuurlijke toevoegingen, zoals kunstmatige meststoffen en herbiciden. En dat is genoeg om ons te overtuigen.

Geniet van onze topkeuzes voor biologische wijn.

BE:

TR:

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch