INFLAMMATIE en OUDER WORDEN

Skin-care en zelfzorg gaan hand in hand.

 

Het maakt niet uit hoeveel geld je spendeert aan jou skin-care regime, huid veroudert. Fijne lijntjes en rimpels zijn onvermijdelijk en moeten zonder twijfel gevierd worden. Dit betekent natuurlijk niet dat je uw producten aan de kant moet leggen en geen “Tender Loving Care” meer mag uitvoeren om je huid op z’n best te laten voelen. Inflammatie en ouder worden is de normaalste gang van zaken. “De mate waarin een ontsteking vroegtijdige veroudering veroorzaakt, kan niet genoeg benadrukt worden.”

Onze founder ondervindt dit al omwille van haar ziekte van Chron. (Dit is een chronische ontsteking aan de darmen.) En wilt graag haar kennis doorgeven aan haar Revivers hoe inflammatie grote schade kan aanrichten aan de huid en manieren om deze te verminderen.

De meest voorkomende oorzaken van huidinflammatie

Blootstelling aan de zon en CVS (Computer Vision Syndrome), irritatie van schoonheidsproducten, inflammatoir voedsel, benuttigen van alcohol en roken, en blootstelling aan stuifmeel en luchtvervuiling.

Revive’s advies om veroudering te voorkomen

Stop met jezelf te onderwerpen aan quick-fix behandelingen, en doe meer aan hydratatie en gezonde voeding om zo de kans op ontstekingen te verminderen.

Producten die Revive aanraadt om inflammatie en veroudering tegen te gaan

Dr. Barbara Sturm heeft de ideale producten om inflammatie en veroudering tegen te gaan waarbij ze gebruik maakt van baanbrekende ingrediëntenwetenschap. Postelein is een illustratie van zo’n ingrediënt. Het is in verschillende klinische studies bewezen dat dit ingrediënt één van de rijkste bronnen op aarde zijn die omega-3 vetzuren, alfa-linoleenzuur, antioxidanten, tocoferol, ascorbinezuur, beta caroteen en glutathion bevatten.

Postelein activeert ook uw telomerase, heelt wonden, en bezit sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Ze maakt ook gebruik van baicaline, een ander sterk ontstekingsremmend ingrediënt gebaseerd op kruiden. De Dr. Barbara Sturm Hyaluronic Serum bevordert zowel de hydratatie als de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. De Dr. Barbara Sturm Face Mask hydrateert diep en hersteld de huid. De orale supplementen van Dr. Barbara Sturm bevorderen de fundamentele voeding en zorgt dat de huid gezond blijft. De hormoonsupplementen van Dr. Barbara Sturm bevat Adoptogenen om je te beschermen tegen fysieke en omgevingsstressoren.

Postelein helpt tegen veroudering

Postelein is een opmerkelijk ingrediënt die de afgelopen 10 jaar klinisch zeer uitgebreid bestudeerd is vanwege zijn plaatselijke en orale werkzaamheid, werkt ontstekingsremmend en bevat antioxidanten en werkt voedend voor het lichaam. Het activeert ook uw telomerase; dit is een enzym dat in de celkern van bepaalde cellen voorkomt. De universiteit van Harvard beschrijft dit enzym ook als de “fountain of youth.” Telomerase-activering bij muizen kon bewijzen dat dit het verouderingsproces omkeerde.

Voedingstips van Revive voor een gezondere huid en die ontstekingsremmend werken

Voeding zoals tomaten, avocado’s, kurkuma, pepers, groene bladgroenten, zalm, olijfolie, bessen, druiven, pure chocolade, kersen, noten en zaden werken ontstekingsremmend. Producten zoals suiker, gefrituurd, alcohol, verwerkt vlees en plantaardige olie bevatten geraffineerde koolhydraten en kunstmatig vet. We raden zeker aan om deze met mate te benuttigen.

Wanneer zou je moeten starten met het gebruik van anti-aging producten?

Anti-aging producten bevatten ingrediënten die voedend, hydraterend, beschermend en ontstekingsremmend werken. Er staat geen leeftijd op wanneer je dit zou moeten gebruiken. Huid dat veroudert heeft automatisch meer mineralen, antioxidanten en peptiden nodig. Postelein en telomerase-activering is ook zeker aangeraden, die je bij Dr. Barbara Sturm terug kan vinden in haar Super Anti-Aging Serum. Oogcrème is belangrijk dat je dit begint te gebruiken vanaf 25 jaar. Dit beschermt je tegen fijne lijnen, wallen en donkere kringen rond je ogen.

Shop de Revive-approved favorieten hieronder:

Turkish: 

De content beschreven in dit artikel dient louter voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies of consultatie, inclusief professioneel medisch advies of medische consultatie; Revive houdt zich niet bezig met het verstrekken of verlenen van medisch advies of medische diensten. Revive zet de producten beschreven in het artikel in de schijnwerpers, maar is geen verplichting om deze aan te kopen. U begrijpt en stemt ermee in dat Revive niet aansprakelijk kan gesteld worden voor enige claim, verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op enige inhoud of informatie beschreven in het artikel.

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch