Hoe Maak Je Een AVOCADO SMOOTHIE

Melissa’s morning go-to.

 

Het is geen geheim dat avocados het sleutelingrediënt zijn voor het maken van gezonde maaltijden. Het rijk gevulde ingrediënt bevat namelijk 20 vitaminen en mineralen. Vandaag plaatsen we deze smoothie op je groene voedingslijst en delen we één van Melissa’s favoriete ontbijt opties: haar go-to avocado smoothie. Avocados hebben een hoog vetpercentage, dus het is best dit stuk fruit te benuttigen in de ochtend zodat je lichaam de calorieën doorheen de dag kan verbranden. Melissa geeft er nog een kleine twist aan door honing bij de smoothie te voegen. Deze extra twist zorgt voor een zoetere smaak en is een aanvullende bron aan vezels. Scroll snel verder voor het eenvoudige recept.

Avocado Smoothie

TYPE RECEPT: Ontbijt

DIEET INFO: Organisch

INGREDIËNTEN: 1 persoon

VOORBEREIDING: 5 min.         KOOKTIJD: 5 min.                KLAAR IN: 10 min.

INGREDIËNTENBEREIDINGSWIJZE:
1 ontpitte, gepelde organische avocadoVoeg alle ingrediënten samen in een blender. Blijf mixen tot je een gladde substantie hebt.
1 tas organische plantaardige melk (Melissa’s voorkeur gaat naar cashewmelk)
1 lepel plantaardige proteïnepoeder
¼ koffielepel MCT olie
2 koffielepels honing
1 koffielepel maca poeder
1 lepel Green Juice

Download recept hier in het Nederlands

Download hier in het Turks

Toon ons je recreatie (of eigen versie) van dit heerlijk recept en gebruik de hashtag #revivesmoothie om kans te maken op een featuring op onze socials.

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch