MELISSA’S MAKE UP ARTIESTE over Hoe Je VOLLERE LIPPEN Creëert

Instagram ready.

 

Een vollere lip kunnen creëren zou een basisvereiste moeten zijn op het gebied van make-up, zoals weten hoe je een perfecte cat-eye moet maken (we komen hier op terug in de toekomst) en in staat zijn om mascara aan te brengen terwijl je onderweg bent in de auto. Het is veilig om te zeggen dat de weelderige liptrend – door onze eigen ‘Anouk Matton’ (founder van haar merk AM Cosmetics) met haar eigen lip kits op de markt officieel is uitgegroeid tot een echte must have! Zelfs als het niet jouw ding is, kan het nooit kwaad om de eenvoudige stappen te kennen die nodig zijn om je lippen te transformeren van nauwelijks aanwezig naar de vraag, “waar heb je uw lippen laten doen”. Onze make-up artieste heeft o.a. bv ‘Jill Cnudde’ en alom bekende personal shopper ‘Laura Carpels’ weten te charmeren met haar make-up tricks. (Ook heeft ze de make-up verzorgd van ‘Cilem Tunc’s’ modeshow in 2021). Hanane is hier om ons precies te leren hoe we de illusie van grotere lippen kunnen creëren met productaanbevelingen inbegrepen (zelfs als het maar voor een nacht is).

  1. Peel met een lipscrub of tandenborstel om dode huidcellen te verwijderen.
  2. Overtrek de liplijn met behulp van de AM Cosmetics lipliner ‘Brave’.
  3. Gebruik foundation/concealer om met een small angle brush een scherpe lijn te trekken langs de buitenkant van de lippen.
  4. Vul de lippen in met een nude lipstick, zoals AM Cosmetic’s ‘Brave Matte’ lipkit. Gebruik een lichtere tint in het midden van de lip (in plaats van een donkerdere toon) om je lippen voller te laten lijken. We raden hiervoor AM Cosmetic’s ‘Moonstone Matte’ lipkit aan.
  5. Gebruik voor extra dimensie een lipgloss met een beetje sprankeling, zoals ‘Queen Glossy’ van AM Cosmetics.

Shop de benodigdheden hieronder door klikken op de afbeelding.

Share this post

More to explore

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch