VOEDING DAT HELPT bij Het Afslanken

rood fruit

"Het komt neer op dit vijfletterwoord."

Laten we meteen ter zake komen. Er bestaat geen magisch dieet of geheime truc om af te vallen, omdat ieder persoon, lichaamsstelsel en mentale ingesteldheid anders is. Om te beginnen is genetica uiterst belangrijk. Onze lichamen zijn beperkt in wat ze kunnen bereiken. Neem bijvoorbeeld mijn lichaam: ik heb een taille en rondingen, door een streng dieet te volgen verlies ik deze, maar toon ik tegelijkertijd ziek in mijn aangezicht omdat deze mee afslankt waardoor ik geen gezonde uitstraling vertoon.

Dus ik heb mijn rondingen omarmd, en ik vind ze zelfs perfect. We moeten allemaal ons lichaam omarmen en voeden met voedzame en verstandige keuzes. Ik deel dit omdat het van cruciaal belang is om volledig realistisch te zijn bij het stellen van je streefdoel. Dus, welke voedingsmiddelen helpen je om af te vallen? Overweeg vezelrijk voedsel.

Wist je dat de gemiddelde Europeaan slechts 15 gram vezels per dag consumeert, terwijl we dichter bij de 30 zouden moeten consumeren? Dit betekent dat we niet alleen vezels missen, maar ook andere essentiële vitamines en mineralen die voorkomen in vezelrijk voedsel. Mensen vermijden ook voedingsmiddelen met veel vet, omdat vetrijk gelijk staat aan meer calorieën. Maar ter herinnering: we hebben calorieën nodig om calorieën te verbranden.

Lees verder voor de top vijf gezonde voeding die ik aanbeveel om in uw dieet op te nemen als u uw toch al prachtig lichaam wilt afslanken.

Zaden: Chia -, lijn – en hennepzaden zijn allemaal eetbaar. Dit zijn allemaal fantastische gezonde vetten, rijk aan vezels en omega-3 vetzuren. Ze kunnen worden gebruikt om het eiwit – en vetgehalte van smoothies te verhogen of worden gemengd in uw favoriete recepten.
Avocado: Ik weet zeker dat dit je niet zal verbazen, maar het maakt zijn hype nog steeds waar. Het bevat veel vezels en gezonde vetten en helpt bij
gewichtsbeheersing.
Bessen: Ze hebben kleine zaadjes met veel vezels. Bovendien zorgen ze ervoor dat u zich jonger voelt en er jonger uitziet.
Groenten: Als het om vezelgehalte gaat, zijn bonen de beste. Een lekker chili gerecht kan hier dan ook niet ontbreken.
Vis: Het consumeren van vis, vooral zalm of andere in het wild gevangen vis, is uiterst gunstig voor gewichtsverlies. Bovendien helpt het je om je hoofd leeg te maken. Mensen zijn gelukkiger als ze minder stress ervaren.

Omdat vezels hier de belangrijkste focus vormen, is het vermeldenswaard dat het kan worden gekoppeld aan prebiotica. Dus als u prebiotische vezelsupplementen gebruikt, zorg er dan voor dat u ook probiotica gebruikt, vooral als u probeert af te vallen.

Leuk weetje: Melissa Van Hoogten is de eigenares van Revive en verdiept zich o.a. in voedingsadvies. Melissa praat met verschillende individuen en voedingsdeskundigen om zo advies over de algehele gezondheid te bevorderen en een breed gamma aan voedingsgerelateerde problemen aan jullie te
kunnen voorleggen. Met een ‘niet-dieet’ – aanpak probeert ze jullie zo te helpen met problemen i.v.m. gewicht, energie, prestaties, diabetes, schildkliergerelateerde aandoeningen, allergieën, eetstoornissen en meer te beheersen.

De inhoud beschreven in dit artikel dient louter voor informatieve doeleinden en is geen vervanging voor professioneel advies of consultatie, inclusief professioneel medisch advies of medische consultatie; Revive houdt zich niet bezig met het verstrekken of verlenen van medisch advies of
medische diensten. Revive zet bovenstaande topics beschreven in het artikel in de schijnwerpers, maar is geen verplichting om deze op te volgen. U begrijpt en stemt ermee in dat Revive niet aansprakelijk kan gesteld worden voor enige claim, verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik
van of het vertrouwen op enige inhoud of informatie beschreven in het artikel.

Note: Wees als eerste op de hoogte van onze wekelijkse content en schrijf je in voor onze Revive nieuwsbrief.

Share this post

More to explore

nacho cheese plate
Recipes

NACHOSCHOTEL Met LAMSVLEES

“Tijd voor een filmavond.” Deze nachoschotel is voor Melissa echt ‘cinema-eten’. Het is de bedoeling dat je hem opeet in de zetel terwijl je naar je lievelingsfilm kijkt. De basis

nl_NL_formalDutch